Kohujulkkiksen 19-vuotias pikkusisko alastonkuviin ”Koska se on helppoa rahaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnuorukainen Levi Johnston tuli pari vuotta sitten tunnetuksi, kun hän saattoi silloisen Yhdysvaltojen varapresidenttiehdokkaan Sarah Palinin teinityttären Bristolin raskaaksi kesken kiivaimman vaalitaistelun.

20-vuotias Levi Johnston poseerasi vuonna 2009 vähäpukeisena Playgirl-lehdessä, ja nyt hänen 19-vuotias pikkusiskonsa Mercede ”Sadie” Johnson on tekemässä saman Playboy-lehdessä. Teinityttö on lupautunut poseeraamaan lehdessä täysin alastomana toisin kuin hänen veljensä aikoinaan. Nyt nuoren naisen ystävät ovat kertoneet miksi hän suostui poseeraamaan nakukuvissa.

– Playboy otti häneen yhteyttä ja hän sanoi kyllä. Se on helppoa rahaa. Hän on aina halunnut olla malli, mutta alalle on vaikea päästä. Nyt hän ilmiselvästi halusi valita helpoimman tien ja riisua vaatteensa. Hän haluaa riisua vaatteensa 19-vuotiaana, ja aina löytyy joku joka on valmis maksamaan siitä, lähipiiristä kerrottiin E! Onlinelle.

Mercede on ollut otsikoissa viime aikoina myös bloginsa suhteen, sillä hän on hyökännyt useita kertoja avoimesti poliitikkoperhettä vastaan. Perhe on kiistänyt kaikki syytökset, mutta blogi on samalla saanut suurta huomiota lehdistössä. Viime elokuussa Levi Johnston ilmoitti hakevansa Alaskassa sijaitsevan Wasilian kaupungin pormestariksi. Vaalit järjestetään kuluvan vuoden lokakuussa.