Mila Kunisin läpinäkyvä paita vetää jalat alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

70’s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on talven aikana tehnyt upean paluun Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet nähdään nyt useammassakin suuren budjetin elokuvassa.

Nyt leffakaunotar poseeraa W Magazine -lehden kannessa keskimääräistä näyttävämmässä kuvassa. Mila nähdään nimittäin dramaattisissa meikeissä ja läpinäkyvässä harsomaisessa paidassa, joka ei juuri sisältöään peitä. Katso kuva alta.

Viime viikolla Mila Kunis paljasti kuinka hän sai kiinnityksen uransa nousukiitoon saattaneeseen The Black Swan -elokuvaan. Hän ei tavannut lainkaan elokuvan ohjaajaa tai käynyt koekuvauksissa, vaan niiden sijaan hän oli yhteydessä ohjaajaan vain Skypen välityksellä.

27-vuotias näyttelijä Mila Kunis erosi vuodenvaihteessa Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Taannoin Kunis kertoi varttuneensa homoseksuaalien miesten kanssa ja siksi luulleensa lapsena itsekin, että hän on poika tytön ruumiissa. Viime viikolla Mila yhdistettiin romanttisessa mielessä myös vastanäyttelijäänsä Justin Timberlakeen.

Mila Kunis