Nicole Coco Austin keikisteli kameran edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole ”Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Neitokaisen kuvia on tosin usein poistettu eri verkkopalveluista liian paljastavina.

Torstaisin uhkea julkkisnainen viettää tangatorstaita, eli hän julkaisee viikoittain kuvan takapuolestaan tangoissa. Näin kävi tälläkin viikolla, ja kuva päätyi välittömästi myös viihdelehtiin ympäri maailmaa. Kuvassa Cocolla on jalassaan lisäksi Louboutinin korkokengät.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.