Onko tämä vitsi vai paparazzien photoshop-huijaus? Vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään paparazzikuvista, joissa Donald Trumpin entinen vaimo ja Britannian julkkisten Big Brother -ohjelman tähti Ivana Trump kuvattiin eilen lomailemassa St. Bartsin saarella Karibialla. Nyt paparazzikuvat aihettavat hämmennystä.

Ivana Trump on nykyisin jo 61-vuotias entinen mallikaunotar, joten hänen ihonsa ei välttämättä ole enää parhaassa mahdollisessa kunnossa. Kyseisen kuvasarjan otoksissa vatsassa nähdään kuitenkin mystisiä muutoksia, joita on nyt ihmetelty lehdistössä saakka.

Osassa kuvia Trumpin vatsa on ryppyinen, mutta suurimmassa osassa sileä kuin parikymppisellä tytöllä. Parhaillaan viihdelehdissä pohditaan, että onko kyseessä vitsi vai esimerkiksi maksusta suorittettu Photoshop-huijaus.

Tsekkoslovakiassa aikanaan syntynyt 61-vuotias Ivana Trump, oikealta nimetään Ivana Marie Zelnickova Winklmayr, tunnetaan erityisesti vuosien 1977 – 1991 avioliitostaan miljardööri Donald Trumpin kanssa. Avioliitosta syntyi kolme lasta; Eric, Donald ja Ivanka Trump. Nuorempana hän oli olympiaurheilija ja mallikaunotar. Vuonna 2010 hän oli mukana Britannian julkkisten Big Brother -kilpailussa.