Taylor Momsen todella paljastavassa asussa julkisella paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori poptähti-näyttelijä Taylor Momsen on kohahduttanut jo lukuisia kertoja seksikkäillä ja paljastavilla esiintymisasuillaan niin kuvauksissa kuin esiintymislavoillakin. Gossip Girl -sarjasta tuttu 17-vuotias teinitähti kertoi äskettäin ymmärtäneensä olevansa vain  tuote.

Pretty Reckless -yhtyeen laulajanakin tunnettu Taylor on mennyt mahdollisesti liian pitkälle vieraillessaan Justin Bieber : Never Say Never -elokuvan ensi-iltajuhlissa Nokia-teatterissa, Los Angelesissa. Teinityttö saapui nimittäin tilaisuuteen puolialastomana asussa, jollaisia myydään lähinnä seksikaupoissa ja joka ei juuri peittänyt edes hänen pakaroitaan. Hän itse vastasi ihmettelyihin pukeutuvansa juuri niin kuin itse haluaa.

Grazia-lehden haastattelussa Momsen kertoo, että hänen paras ystävänsä on hänen seksilelunsa.

– Olen sinkku, joten vibraattorin käytössä ei ole mitään vikaa. Se on minun vierelläni sängyssä ja se on paras ystäväni. Pojat voivat masturboida, joten miksen minäkin voisi? En ymmärrä miksi seksuaalisuudesta puhuminen on ihmisille epämiellyttävää. Seksi on osa elämää, joten sen harrastaminen ei pitäisi olla mikään shokki, Taylor Momsen kertoi Grazia-lehdelle.

Taylor Momsen on aiemminkin kohahduttanut erikoisilla tietoiskuilla itsestään. Neitokainen kertoi taannoin harrastaneensa seksiä papin kanssa. Momsen on solvannut Rihannaa ”wannabe”-tähdeksi, mutta suurimpia haukkuja on saanut Momsenin lapsuudenaikainen katolilainen koulu. Koulu opetti Momsenin mukaan juuri sitä, että seksi ei ole normaali ja luonnollinen asia. Tämän vuoksi Momsen haluaa shokeerata maailmaa seksuaalisuuteen liittyvillä paljastuksillaan.