BB-Elisabetiä heitettiin sian päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -ohjelman tuoreimmalta tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Elisabet ei ole ohjelman jälkeen juuri viihdelehtien otsikoissa paistatellut. Nyt Staran Chaos Tube -blogitiimi kuitenkin tapasi hänet helsinkiläisravintolan avajaisissa.

Elisabet kertoi BB-Niko Saarisen haastattelussa palanneensa takaisin töihin, mutta metron vartijaksi hän ei kuitenkaan halunnut enää palata.

– Metroon en ole palannut, mutta vartiointikeikkoja teen ja järjestyksenvalvojana kanssa. Nyt on pikkuhiljaa päässyt palaamaan arkeen. Stadikalla kun tein keikkaa, niin mua heitettiin sian päällä. En tiedä että oliko se vain sattumaa et mua ja mun paria heitettiin, vai oliko se tarkoitettu mua kohtaan, BB-Elisabet kertoi.

Elisabet häädettiin Big Brother -talosta vain viikko ennen finaalia. Putoaminen juuri finaalin kynnyksellä ei kuitenkaan häntä harmittanut.

– Ihan mahtava kokemus. En mä missään vaiheessa haistanut siinä rahaa. Mua ei haittaa ollenkaan että mä kärsin siellä vaan sen viikon vähemmän mitä noi muut. Ei haittaa ollenkaan. Mä olin ihan innoissani kun mä pääsin sieltä pois ja pääsin dokaamaan finaalibileisiin. Se oli se tärkein.