Huippusuosittu keikkapaikka tuhoutui Rukalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään laskettelusesonki on pian alkamassa, mutta Kuusamossa joudutaan nyt tuskailemaan huippusuositun keikkapaikan tuhouduttua täydellisesti. Rukan maineikas Ski Bistro syttyi nimittäin viime yönä tuleen ja paloi maan tasalle.

Suomen vanhin rinneravintola tuhoutui täysin juuri ennen hiihtolomien käynnistymistä. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja, mutta aineelliset vahingot nousevat miljooniin euroihin.

Tuhannen asiakaspaikan ravintola on ollut suosittu keikkapaikka, ja kevääksi esiintymään oli kiinnitetty muiden muassa Yö, Jean S, Chisu, Popeda, Paula Koivuniemi, Laura Närhi, Mamba, Juha Tapio, Egotrippi ja Jenni Vartiainen. Tuhoisa palo vaikuttaa siis lukuisten kotimaisten artistien keikkakalentereihin. Osa keikoista tullaan mahdollisesti siirtämään ravintola Pisteeseen.