Idols-Benjamin Enroth mukana hiphop-yhtyeessä – kuuntele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmassa tällä viikolla televisioruuduissakin nähty 21-vuotias Benjamin Enroth on siviilissä tehnyt uraa niin iskelmän kuin hiphopinkin saralla. Hän on nimittäin mukana Stereotyypit-nimisessä hiphop-yhtyeessä.

Benjamin kertoi Staran Chaos Tube -blogin haastattelussa olevansa musiikillisesta perheestä ja seuraavansa alalla isänsä jalanjälkiä.

– Musiikki on ollut mukana siitä asti kun synnyin. Isä Pepe on laulaja ja isän jalanjälkiä yritetään tässä kovasti seurata. Pikkupojasta asti sitten on tullut lauleskeltua ja esiinnyttyä. Tänä päivänäkin isäni mukana keikkailen, Benjamin Enroth kertoi.

– Esiinnyn isäni kanssa ympäri Suomea esittäen kotimaista tanssimusiikkia sekä iskelmää. StereoTyypit on sitten taas aivan toisenlainen projekti. Kuten aiemmin mainitsin, esitämme popahtavaa tanssittavaa hiphop-musiikkia.