Jenni Vartiaisen hitti valittiin vuoden iskelmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Tampereella järjestetyssä Iskelmä Gaalassa palkittiin jälleen kotimaisia musiikintekijöitä ja artisteja. Vuoden iskelmäksi valittiin Jenni Vartiaisen Missä muruseni on. Kappaleen on säveltänyt Jenni Vartiainen sekä Jukka Immonen ja kappaleen on sanoittanut Mariska.

Illan voitokkain artisti oli Suvi Teräsniska. Hän voitti vuoden naisartisti-, vuoden albumi- ja vuoden viihdyttäjäpalkinnot vuosittaisessa Iskelmä Gaalassa. Vuoden 2010 tulokkaaksi äänestettiin Laura Närhi. Miesartistin tittelin vei Olli Lindholm ja vuoden yhtyeenä palkittiin Lauri Tähkä & Elonkerjuu.

Vuoden 2010 Pro iskelmä –palkinnon sai sanoittaja, musiikkituottaja- ja yrittäjä Ilkka Vainio. Pro iskelmä -tunnustuspalkinto myönnetään henkilölle, yhteisölle tai muulle taholle, joka on omalla työllään merkittävästi edistänyt kotimaista iskelmä- ja kevyen musiikin kulttuuria 2000-luvulla.