Kuusivuotias piirsi zombien – koulu lähetti mielisairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa Los Angelesissa sijaitseva Taper Avenue Elementary -koulu lähetti kuusivuotiaan Jack Dormanin mielisairaalaan siksi että hän oli piirtänyt koulussa zombien. Tämä siitä huolimatta että pojan äiti vastusti päätöstä.

Poika oli tehnyt piirroksensa opetustunnin aikana ja kirjoittanut kuvaan tikkukirjaimilla haluavansa kuolla. Sydni-äidin mukaan poika oli tolaltaan, koska hänen isänsä oli lähdössä sotimaan Irakiin ja koska poika kärsi siksi eroahdistuksesta. Äidin selitykset ja vastalauseet eivät kuitankaan auttaneet, vaan poika passitettiin kahdeksi vuorokaudeksi mielisairaalaan.

– Se oli pahin painajaiseni. He kertoivat olevansa huolestuneita kuvasta, jonka hän piirsi. Kerroin hänen pelaavan videopelejä ja kuvan olevan peräisin niistä. Kerroin heille että mieheni joutuu lähtemään Irakiin ja että poika oli siksi tolaltaan. He sanoivat kuitenkin, että en voisi vaikuttaa asiaan. He ilmoittivat tekevänsä asiassa päätökset ja kertoivat soittaneensa jo ambulanssin, Sydni Dorman keroi NBC-kanavan uutisille.