Haluatko näyttävät ripset? Ota näistä mallia – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten kauneudenhoidossa kaikki on mahdollista, sillä esimerkiksi alan tuotteita löytyy jokaiseen makuun ja lisää kehitetään koko ajan. Yksi merkittävimmistä ulospäin näkyvimmistä ehostuksen kohteista ovat silmäripset.

Yleisesti uskotaan, että naisen silmät ovat sitä vangitsevammat mitä pidemmät, tuuheammat ja tummemmat hänen ripsensä ovat. Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagalleriaansa esimerkkejä hieman toisenlaisista lähestymistavoista.

Mukana on varsin näyttäviä viritelmiä, kuten muiden muassa led-valaistut ja ötökän jalkoja muistuttavat ripset sekä esimerkiksi timanttiset ja paperiset ripsien lisävarusteet, joilla kieltämättä saa kertaheitolla silmiinsä kaikkien läsnäolijoiden huomion.

Kuva: Soomi Park