Opettaja kuvasi tyttöjä salaa vessassa – ei ollut ensimmäinen kerta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohistaan parhaillaan ylipistossa paljastuneen salakuvaustapauksen johdosta. Colbyn yliopiston taloustieteen professori Philip H. Brown on nimittäin jäänyt kiinni kuvattuaan naisoppilaita salaa vessassa. Nyt professori on erotettu tehtävistään.

Vuodesta 2003 saakka koulussa työskennelleen Brownin kerrotaan piilottaneen kameran naistenvessaan ollessaan oppilaiden kanssa opintomatkalla Kiinassa. Kiinni jäätyään professori tunnusti tekonsa ja paljasti ettei kyseessä ollut ensimmäinen kerta. Nyt poliisi tutkii tapausta, mutta mies jäänee ilman syytettä, koska teko tapahtui Kiinassa, New York Daily News kertoo.

Perverssi professori jäi kiinni, kun opiskelijat kirjoittivat blogiviestiä hänen kannettavalla tietokoneellaan. He kuitenkin tuhosivat vahingossa viestin, ja siksi ryhtyivät etsimään kirjoitusta tietokoneen roskalaatikosta. Sieltä löytyi kirjoituksen sijaan hämmentäviä valokuvia oppilaista, jotka olivat kuvissa vyötärön alapuolelta alastomia.