Pariskunta harrasti seksiä hautausmaalla – koululaiset katselivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksin harrastaminen on luonnollista ja täysin normaalia ihmisten välistä kanssakäymistä, mutta ei välttämättä aivan joka paikassa. Britanniassa on nyt pidätetty pariskunta, joka harrasti seksiä keskellä kirkasta päivää koulun vieressä olevalla hautausmaalla.

Vahvasti juopuneet 41-vuotias Andrew Donaldson ja 43-vuotias Karen Waters eivät välittäneet silminnäkijöiden katseista puuhaillessaan intiimisti koululaisten, oppilaiden ja heidän vanhempiensa silmien edessä. Paikalle hälytettiin lopulta poliisi, joka korjasi pariskunnan talteen.

Nuori silminnäkijä kertoi Daily Mail -lehdelle nähneensä hautausmaalla alastoman takapuolen ”liikkuvan ylös alas”. Pariskunta kertoi poliisille ottaneensa aurinkoa ja ainoastaan suudelleensa sen lomassa. Seksin harrastamisen pari kielsi. Miehellä oli kuitenkin pidätyshetkellä jalassaan ainoastaan alushousut ja hänen sukupuolielimensä oli näkyvillä. Molemmat tuomittiin oikeudessa siveettömyydestä muiden muassa yhdyskuntapalveluun.