Suosittu Matkaoppaat-ohjelma jättää Turkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäisellä tuotantokaudellaan suuren suosion saanut kotimainen Matkaoppaat-realityohjelma esittelee suomalaisten matkaoppaiden arkea etelän auringossa. Huomenna televisiossa käynnistyy sarjan toinen tuotantokausi.

Kahdella ensimmäisellä kaudella televisioruuduissa nähdään matkaoppaiden työtä Turkin Alanyassa, mutta sen jälkeen ohjelman tekijätiimi vaihtaa sekä maisemaa että oppaita. Sarjan kolmannella tuotantokaudella nähdään nimittäin millaista matkaoppaiden työ on Bulgarian Kultahietikolla.

Asiasta kertoneen Ilta-Sanomat -lehden mukaan kolmannen tuotantokauden kuvaukset alkavat toukokuussa. Tuotantokauteen mahtuu yhteensä 56 jaksoa. Ohjelman tuottaja Susanna Lasarov kertoi uskovansa, että Bulgariassa turistit ovat keskimäärin hieman Turkkia nuorempia.