Pidetty näyttelijätär kuoli sydänkohtaukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Betty Garrett on kuollut 91-vuotiaana. Hän menehtyi lauantaina UCLA-sairaalassa Los Angelesissa. Garrett oli kiidätetty edellisenä päivänä sairaalaan sydänongelmien takia ja hänen uskotaan menehtyneen sydänkohtaukseen.

Betty Garrett aloitti näyttelijäuransa jo 1930-luvulla Broadwayllä esitetyssä Call Me Mister -näytelmässä. Sittemmin hän teki pitkän uran niin elokuvissa kuin televisiosarjoissakin. Garrettin ikimuistoisimmat roolit nähtiin Frank Sinatran vastanäyttelijänä musikaaleissa Take Me Out To The Ballgame ja On the Town.

1970-luvulla hän tähditti useita televisiosarjoja, joista menestyneimpiä olivat All in the Family ja Laverne and Shirley. Näyttelijätär sai Emmy-ehdokkuuden vielä vuonna 2003 roolistaan Becker-komediasarjassa. 2000-luvulla Garrett nähtiin myös Greyn anatomia ja Boston Public -televisiosarjoissa. Hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 2009 täyttäessään 90 vuotta.