Elizabeth Taylor taistelee hengestään teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijätär Elizabeth Taylor on jo iäkäs Hollywood-leidi, mutta vielä viime vuonna hän ilmoitti aikovansa naimisiin itseään 29-vuotta nuoremman miehen kanssa. Nyt Taylor taistelee hengestään.

78-vuotias Elizabeth Taylor kiidätettiin viime viikolla sairaalaan sydänongelmien takia. Vielä tuolloin hänen tiedottajansa ilmoitti, että tilanne ei ole vakava. Nyt manageri on vahvistanut, että näyttelijälegenda taistelee hengestään Beverly Hillsin Cedars Sinain sairaalassa. Taylor sai sydänkohtauksen myös vuonna 2004. Hän oli kuolla keuhkokuumeeseen vuosina 1961 ja 1990.

Kahdeksan kertaa naimisissa olleen Taylorin tuorein valloitus oli 49-vuotias Jason Winters, joka toimii nykyisin Janet Jacksonin managerina. Elizabeth Taylorin entisten miesten joukko on monipuolinen. Aviomiehinä ovat olleet muiden muassa Conrad Hiton, Eddie Fisher, Richard Burton ja tuoreimpana Larry Fortensky. Edellinen avioliitto päättyi vuonna 1996. Viime vuosina Taylor on nähty julkisuudessa ainoastaan pyörätuolissa.