Kim Kardashianin takapuoli aiheutti nolon ongelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi erityisesti alastonkuvistaan ja muhkeasta takapuolestaan. Sittemmin peppu on vain kasvanut, mutta nyt sen muhkea koko on aiheuttanut jo ongelmia.

USA Today -lehti nimittäin kertoi tänään, että Kardashianilla kävi huono tuuri eilen juhlitussa Grammy-gaalassa. Yhdysvaltojen seuratuimpien julkkisten joukkoon noussut neitokainen ei nimittäin enää mahtunut takapuolineen juhliin varaamaansa Kaufman Francon suunnittelemaan iltapukuun. Hän kertoi asiasta itse.

– Minulla oli suuri muotiongelma. Vein puvun toiselle räätälille ja he korjasivat sen kohdan johon takapuoleni ei mahtunut. Olin kauhuissani ja sanoin että jos en saa korjattua pukua, en voi mennä koko juhliin, Kim Kardashian kertoi Ryan Seacrestin haastattelussa.