Lily Collins ja Twilight-komistus yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Phil Collinsin jälkikasvu on tehnyt menestyksekästä uraa jo muutamia vuosia Yhdysvalloissa, sillä hänen tyttärensä Lily Collins nähtiin viime vuonna myös Suomen valkokankailla Oscar-palkitussa Elämä pelissä -elokuvassa.

Pari kuukautta sitten Lilyn huhuttiin tapailevan Twilight-tähti Taylor Lautneria. Nyt seurustelulle on saatu vahvistus, sillä julkkispari kuvattiin yhdessä Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä. Lily Collins ja Taylor Lautner näyttelivät viime kesänä samassa Abduction-elokuvassa ja yhteydenpito ei päättynyt elokuvan valmistumiseen. Parin oletetaan seurustelleen jo puolen vuoden ajan.

21-vuotias Lily Collins tunnetaan maailmalla yhtenä 90210-sarjan tähtenä sekä isänsä Phil Collinsin takia. Näyttelemisen ohella kaunotar opiskelee journalismia. 19-vuotias Twilight-tähti Taylor Lautner on puolestaan aikaisemmin kytketty kantritähti Taylor Swiftiin, mutta uudet tuulet taitavat nyt puhaltaa miehen suhderintamalla.