Mystinen virus riehui Playboy-kartanossa – lähes sata sairastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustajana ja johtajana julkkikseksi noussut 84-vuotias lehtimoguli Hugh Hefner kihlautui viime jouluna 24-vuotiaan povipommi Crystal Harrisin kanssa. Sittemmin hän paljasti ostavansa Playboy-yhtiön kokonaan takaisin itselleen ja poistavansa sen pörssistä.

Nyt lehtimoguli on joutunut selittelemään outoa tapausta, jossa lähes sata Playboy Mansionin asiakasta sairastui vierailun jälkeen. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta, kun Domainfest-tilaisuuden jälkeen vierailla alkoi ilmetä bakteerin aiheuttamia legioonalaistaudin oireita. Hefner kertoi New York Post -lehdelle, että ongelma ei ole hänen kartanossaan, mutta kaikki merkit viittaavat siihen että tartunta on tapahtunut siellä.

Taannoin Hefner paljasti New York Times -lehden haastattelussa aloittaneensa masturboinnin vasta 18-vuotiaana. Mallikaunottaria, povipommeja ja orgioita rakastava mediamoguli paljasti kuitenkin samalla vielä suuremman yllätyksen. Hän nimittäin kertoi menettäneensä neitsyytensä vasta 22-vuotiaana, mitä hänen nykyisen maineensa perusteella lienee vaikea uskoa todeksi.