Uskomaton väite: Tässä on vuoden 2011 kuumin hiustyyli – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poliitikko ja Britannian entinen pääministeri Margaret Thatcher tuli aikoinaan tunnetuksi todellisena rautarouvana. Politiikasta vetäytymisensä jälkeen hänen nimensä on usein mainittu, kun eri tilanteissa on tarvittu esimerkkiä naisesta, jossa on mahdollisimman vähän seksuaalista viehätysvoimaa.

Tästä kyseenalaisesta maineesta huolimatta Margaret Thatcherin maineikas hiustyyli on väitteiden mukaan yksi vuoden 2011 kuumimmista trendeistä. Ainakin Britanniassa. Thatcher-tyylin kerrotaan nimittäin olevan jo nyt yksi Britannian suosituimpia uusia hiustyylejä. Kuvia löytyy esimerkiksi tästä.

Nyt saarivaltiossa vuoden hiusmuotoilijaksi valittu Jamie Stevens on kertonut alkaneen kauden tyyleistä suositussa This Morning -aamuohjelmassa. Hänen mukaansa ihmiset osaavat pyytää Thatcher-kampausta jo nimeltä. Muutenkin 50-luvun kuohkea hiustyyli on tekemässä hänen mukaansa tuloaan esimerkiksi suositun Mad Men -televisiosarjan innoittamana. Stevensin henkilökohtaisiin asiakkaisiin lukeutuvat muiden muassa Elle McPherson, Eva Herzigova, Hugh Grant, Kylie Minogue ja Stella McCartney.