Mitä ihmettä Daniel Craigille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden tuoreimman James Bond -elokuvan pääosassa nähty brittitähti Daniel Craig oli taannoin otsikoissa, kun hänen epäiltiin iskeneen naimisissa olevan näyttelijäkaunotar Rachel Weiszin. Myöhemmin suhde vahvistui, kun Craig ja Weisz bongattiin jouluna yhteisellä joululomalla.

Jouluna julkkispari kuvattiin myös romanttisella päiväkävelyllä käsi kädessä. Eilen Daniel Craig kuvattiin kuitenkin Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä hieman toisenlaisissa tunnelmissa. Hänen karmaisevat silmäpussinsa näkyivät nimittäin todennäköisesti lennonjohtotorniin saakka, sillä näyttelijä näytti valvoneen huomattavan paljon ja kokeneen muutenkin kovia viime päivinä.

Parhaillaan Craig kuvaa ympäri maailmaa The Girl With The Dragon Tattoo -elokuvaansa, mutta vielä ei ole tietoa liittyikö hänen räjähtänyt ulkonäkönsä elokuvan aiheuttamiin rasituksiin vai johonkin aivan muuhun. Viime aikoina hän on kuvannut elokuvaa ainakin Sveitsissä ja Los Angelesissa.