Demi Moore ikäisekseen huippukunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Demi Moore hämmästyttää jatkuvasti nuorekkaalla olemuksellaan. 48-vuoden ikään ehtineen tähden vartalo on edelleen yhtä timmi kuin naisen nuoruusvuosina, ja hän myös esittelee upeaa vartaloaan innokkaasti.

Itseään 15 vuotta nuoremman näyttelijän, Ashton Kutcherin, kanssa naimisissa oleva Moore on jälleen esitellyt bikinivartaloaan pariskunnan yhteisellä lemmenlomalla Karibialla. Rannalla aurinkoa palvoneen pariskunnan suuri ikäero ei ole lainkaan silmiinpistävä, sillä mustiin bikineihin sonnustautuneen Mooren vartalossa ei näy edelleenkään merkkiäkään ikääntymisestä. 33-vuotias Kutcher kärsii kenties vaimonsa sijaan ikäkriisistä, sillä mies luki rantatuolissaan nuorena pysymiseen vinkkejä antavaa tiedekirjaa.

Demi Mooren on huhuttu käyttäneen nuorekkaan ulkonäkönsä ylläpitämiseen satojatuhansia dollareita. Näyttelijättären on kerrottu parannelleen itseään kirurgin veitsen alla useampaankin otteeseen. Mooren on kerrottu turvautuneen muiden muassa rasvaimuun pitääkseen reitensä ja vatsansa timminä. Myös tähden kasvoja ja rintoja on joidenkin lähteiden mukaan operoitu.