Justin Bieber Grammy-tappiostaan: ”Ehdottomasti pettymys”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Los Angelesissa järjestettiin musiikkimaailman merkittävin palkintogaala, kun Grammy-palkinnot jaettiin ansioituneille artisteille ja musiikintekijöille. Yksi illan pettyneimmistä oli maailman suosituin teinitähti Justin Bieber – ja hänen miljoonat faninsa.

Justin oli ehdolla kahdessa kategoriassa, joissa molemmissa hän jäi ilman palkintoa. Bieber kertoi heti gaalan jälkeen toimittajille, että ilman palkintoa jääminen ei häntä haittaa. Hän purki kuitenkin myöhemmin tuntojaan hieman avoimemmin Chelsea Handlerin haastatteluissa. Erityisesti nuorta suosikkilaulajaa otti päähän vuoden tulokas-palkinnon meneminen toiselle tähdelle.

– Kyllä. En aio valehdella. Ihmiset odottavat minun sanovan jotain muuta, mutta kyllä minä olen pettynyt. Olen kuitenkin todella innoissani hänen (Esperanza Spaldingin) puolestaan. Hän on tehnyt kovasti töitä, Justin totesi Handlerille ja toisti saman Conanin haastattelussa.

– Se oli ehdottomasti pettymys. Oli upeaa olla edes ehdolla. Se oli mahtavaa. Voitamme palkinnon ensi vuonna, Justin totesi Conan O’Brienille.

Nuori laulaja pääsi kommentoimaan myös Lady Gagan erikoista sisääntuloa, sillä tämä kannettiin sisään gaalaan jättimäisen muovisen munan sisällä. Bieber ei ollut moisesta kovin innoissaan.

– Ihmiset sanovat että se oli taiteellinen ja sen sellaista. Minusta se oli vain muna. Hän halusi ehkä säästää ääntään, koska nyt hänen ei tarvinnut keskustella niin monen ihmisen kanssa, Justin Bieber kommentoi Lady Gagan asua.