Justin Bieberin fanitus meni liian pitkälle – fanit sikailivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on ollut jo useammankin kerran pulassa liiankin innokkaiden faniensa takia. Viime vuonna hän joutui perumaan keikkojaan hysteristen pikkutyttöjen takia, mutta sittemmin tilanne on mennyt selvästi pahemmaksi.

Kollegansa Selena Gomezin kanssa seurustelevan laulajatähden fanit lähettivät Gomezille tappouhkauksia, kun julkkisparin ensimmäiset yhteiskuvat tulivat julki. Nyt sama meno jatkui, kun Justin Bieber jäi sunnuntaina nuolemaan näppejään Grammy-gaalassa. Hän oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi, mutta palkinto meni lopulta Esperanza Spaldingille. Bieber myönsi haastatteluissa olevansa pettynyt tappioonsa, mutta hänen faninsa ryhtyivät toimeen.

Fanit alkoivat nimittäin sabotoida idolinsa voittaneen Esperanza Spaldingin Wikipedia-sivua. Palveluun lisättiin muiden muassa tekstejä, kuten ”Justin Bieber olisi ansainnut palkinnon, kuole kuoppaan!” ja ”Sinä olet vi**n vammainen eikä kukaan ole kuullut sinusta lutka. Kuole!”. Bieberin fanitus on nyt kääntynyt idolia vastaan, kun viihdelehdet ympäri maailmaa ovat kritisoineet kovin sanoin liian innokkaaksi paisunutta ja väärille urille mennyttä fanikulttuuria.