Kelly Brook shokeeraavissa alastonkuvissa: ”Eivät ole feikkejä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen näyttelijä-malli ja entinen Talent-tuomari Kelly Brook on palkittu muiden muassa maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä. Nykyisin Kelly on jo viihdelehtien vakiotavaraa ympäri maailmaa, mutta nyt hän on poseerannut uransa rohkeimmissa alastonkuvissa.

Äskettäin 31-vuotispäiväänsä juhlinut kaunotar ei nimittäin peittele mitään intiimejä alueitaan tuoreissa alastonkuvissa, joissa hänen vartaloaan peittää ainoastaan huulipuna. Lapsilta kielletyt kuvat löytyvät helposti esimerkiksi hakukoneella.

Kuvasarja on aiheuttanut runsaasti keskustelua, ja sen on todettu olevan osaltaan myös poliittinen kannanotto. Kellyn fanit ovat tosin kritisoineet kuvia liian rohkeiksi, koska niistä paljastuu kaikki. Kuvia luultiinkin ensin tekaistuiksi, mutta ne osoittautuivat pian aidoiksi ja valokuvaaja Ben Hassetin ikuistamiksi.

Taannoin Brook paljasti pitävänsä monien ihailemia rintojaan pettymyksenä. Viime vuonna Playboy-lehdessä poseerannut kaunotar kertoi Us Weekly -lehdelle rintojensa olevan upeat, kun ne saavat tukea rintaliiveistä tai bikineistä, mutta ilman niitä rinnat roikkuvat. Siitä huolimatta hän ei aio turvautua leikkauksiin.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.