Komediatähti kuoli syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Kenneth Mars on kuollut 75-vuotiaana. Hän menehtyi lauantaina haimasyöpään kotonaan Grenada Hillsissä, Yhdysvalloissa. Chicagossa syntynyt Kenneth Mars tunnettiin erityisesti Mel Brooksin ja Woody Allenin elokuvien tähtenä.

Hänet nähtiin aikoinaan muiden muassa The Producers, Radio Days ja Young Frankenstein -elokuvissa. Hieman nuorempi yleisö näki hänet muiden muassa Poliisiopisto 6 -elokuvassa. Kenneth Marsin bravuurina oli saksalainen korostus, joten monet hänen rooleistaan liittyivät tavalla tai toisella saksalaisiin.

Mars teki yli viidenkymmenen vuoden uran näyttelijänä. Hänet nähtiin lukuisissa elokuvissa, mutta niiden lisäksi hän teki runsaasti myös animaatioiden äänirooleja elokuviin ja televisiosarjoihin, kuten Pieni merenneito sekä Jetsonit.