Tina Turnerin musiikki vei miehen vankilaan – koko perhe sai häädön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa uutisoitiin tänään tapauksesta, jossa kahdeksan lapsen isä sai vankeustuomion ja häädön asunnostaan varsin poikkeuksellisesta syystä. Mies oli nimittäin saanut naapurinsa hermoromahduksen partaalle kuunneltuaan Tina Turnerin musiikkia tauottomasti.

Hullissa asunut 48-vuotias Gary Irvine aiheutti naapureille tuskaa kuuntelemalla Turnerin suurimpia hittejä suurella äänenvoimakkuudella tauottomasti noin vuoden ajan. Naapureiden valituksiin hän vastasi yleensä aggressiivisesti. Mies sai lopulta välikohtausten takia neljän kuukauden vankeustuomion, josta hän istui viisi viikkoa kaltereiden takana. Sieltä päästyään hän sai perheineen häädön asunnostaan.

– En voinut uskoa, että he pidättivät minut siksi että kuuntelin Tina Turneria. Kuuntelin Simply The Best -kappaletta vaimoni kanssa aamulla ja minut pidätettiin koska kuuntelimme sitä liian suurella äänenvoimakkuudella. Olen hyvä naapuri, joka pitää silmällä koko aluetta. En ole aiheuttanut mitään ongelmia, Gary Irvine kertoi Daily Express -lehdessä.

Naapurit olivat hieman eri mieltä tapauksesta, sillä he iloitsivat perheen häädöstä.

– Nyt voin mennä nukkumaan tietäen että minua ei häiritä. Ennen pidin Tina Turnerista, mutta nyt en enää koskaan halua kuulla Simply The Best -kappaletta. Se mies on täydellisen piittaamaton äänenvoimakkuudesta. Jos hänen musiikkinsa ei häirinnyt meitä niin silloin hänen koiransa haukkuivat, naapuri purki tuntojaan.