Marin valtava rintamus varasti huomion leffabileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Mari Morrow ei ole tehnyt varsinaista läpimurtoa viihdealalla, vaikka hän tähditti aikoinaan muiden muassa huippusuosittua Baywatch-televisiosarjaa ja lukuisia muita sarjoja. Viime päivinä hänet on kuitenkin noteerattu myös viihdelehdissä.

Seuraavaksi Mari nähdään Big Mommas: Like Father, Like Son -elokuvassa, jonka ensi-iltajuhlissa hänet on nyt ikuistettu. Tumma kaunotar oli pukeutunut varsin antavalla kaula-aukolla varustettuun asuun, joten kuvaajat suorastaan parveilivat hänen ympärillään. Leffan ensi-ilta on Yhdysvalloissa perjantaina.

36-vuotias amerikkalainen Mari Morrow on näyttelijä ja kiinteistövälittäjä, joka aloitti näyttelijäuransa vuonna 1992 Baywatch-hittisarjasta. Sittemmin hänet kiinnitettiin ABC-kanavan One Life To Live -saippuasarjaan ja sen jälkeen kaunotar on nähty lukuisissa muissakin sarjoissa. Hän on kuitenkin jäänyt yleensä sivurooleihin, joten kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.