Näissä mainoskuvauksissa miehet takuulla viihtyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. Viime vuoden ystävänpäivänä kaunotar asteli alttarille NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa ja hän synnytti toissa vuonna perheeseensä esikoisen.

Adriana Lima on viettänyt talven ajan hiljaiseloa perheensä parissa, mutta nyt bikinikaunotar on taas työn touhussa. Lokakuussa kahden miljoonan dollarin rintaliiveissä paluun tehnyt kaunotar on nyt kuvattu useiden muiden Victoria’s Secret –kaunottarien kanssa alusvaatemerkin mainoskuvauksissa Los Angelesin liepeillä Malibussa. Mainosvideon ohjaajana toimi Transformers-ohjaaja Michael Bay. Paikalla olivat Adrianan lisäksi myös Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Erin Heatherton, Candice Swanepoel ja Chanel Iman. Lehtikuvien perusteella miehet viihtyivät tässä kuvaussessiossa varmasti hyvin.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.