Petri Nygård: ”Olen vielä aika kaukana Pizza Enricosta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken suosituin hiphop-artisti Petri Nygård soi parhaillaan tiuhaan niin radioaalloilla kuin discoissa ja klubeissakin tuoreimmalla Selvä päivä -jättihitillään. Kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo noin kaksi miljoonaa kertaa.

Petri Nygård on nykyisin suositumpi kuin koskaan aiemmin, mutta samalla hänen musiikkinsa jakaa yleisön usein kahtia. Toiset syttyvät todella kovasti, mutta toiset tyytyvät hymistelemään hänen tarttuville sanoituksilleen. Miestä itseään maine menevien bilebiisien tekijänä ei häiritse.

– Tiedän, että mut on kategorisoitu bilemuusikoksi, mutta mä oon vielä aika kaukana jostain Pizza Enricosta. Tärkeintä on pitää hauskaa ja tuottaa hyvää energiaa, Petri Nygård kertoi Aamulehdelle.

Petri Nygård julkaisee vielä tämän kuun aikana uuden albuminsa Kaikki tai ei mitään.