Vuoden odotetuin bikinikuva vuoti julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin viime vuonna kovaa nousijaa mallimarkkinoilla. Veikkaus osui oikeaan.

Nyt nimittäin vuoden odotetuin bikinikuva on vuotanut julkisuuteen. Silminnäkijä Rana Wardlaw sai nimittäin ikuistettua Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron kansikuvan, kun se paljastettiin hetkeksi Late Show With David Letterman -ohjelman kuvausten yhteydessä käytetyssä valtavassa mainosjulisteessa.

Sports Illustrated 2011 Irina Shayk

24-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja vuonna 2011 hän sai suuren kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Sports Illustrated 2011 Irina Shayk