Tässä ovat parhaiten pukeutuneet julkkiskaunottaret – Cherylin rintava asu yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman gaalakausi on parhaillaan käynnissä, kun Grammy-gaala saatiin juhlittua sunnuntaina ja Oscar-gaalaa vielä odotellaan. Nyt Elle-lehti on kuitenkin nimennyt kauden parhaiten pukeutuvat julkkiskaunottaret. Molemmat neitokaiset olivat Britanniasta.

Parhaiten pukeutuviksi rankattiin eilen Elle Style Awards -tapahtumassa nimittäin Harry Potter -elokuvien myötä maailman parhaiten palkatuksi naisnäyttelijäksi noussut Emma Watson ja Girls Aloud -yhtyeestä soolouralle ja televisiotuomariksi suunnannut laulajatähti Cheryl Cole. Molemmat nähtiin myös muotilehden gaalassa näyttävissä asuissa. Erityisesti Colen paljastava asu nousi tänään otsikoihin ympäri maailmaa.

Parhaillaan X Factor -ohjelman Yhdysvaltojen version pestinsä puolesta taisteleva Cheryl Cole ja mallikuvissa viime aikoina runsaasti poseerannut Emma Watson vetivät puoleensa niin fanien katseet kuin valokuvaajatkin.

27-vuotias Cheryl sai Vuoden artisti -pystinsä Dermot O’Learyltä, jonka kanssa hän kamppailee X Factor -tuomarin paikasta. 20-vuotias Watson puolestaan sai Vuoden tyyli ikoni -palkintonsa suunnittelija Vivienne Westwoodilta. Elle-lehden päätoimittaja Lorraine Candy ylisti erityisesti Watsonin tyylitajua, sillä hänen mukaansa nuoressa supertähdessä tärkeintä ei ole se mitä hänen yllään on, vaan se miten hän asunsa kantaa.