Tiger Woods mokasi jälleen – sai nolon rangaistuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golf-tähti Tiger Woods nousi ympäri maailmaa otsikoihin marraskuussa 2009, kun hänen seksiskandaalinsa alkoi paljastua. Parin kuukauden päästä tapaus oli paisunut jo urheiluhistorian suurimmaksi seksiskandaaliksi, joka maksoi Woodsille ainakin parisataa miljoonaa ja avioliiton.

Viime vuosi oli varmasti Tiger Woodsin elämän vaikein, kun perhe-elämän lisäksi myös pelit menivät pieleen ja sponsorit jättivät kohutun tähden. Sittemmin hän on palannut golf-kentille, mutta entistä heikompana. Nyt Woods on jälleen noussut otsikoihin törttöiltyään. Tällä kertaa moka oli kuitenkin edellisiin verrattuna varsin lievä, mutta siitäkin seurasi rangaistus.

Tiger Woods oli nimittäin pelaamassa Dubai Desert Classic -kilpailussa, kun hän rikkoi pelin sääntöjä sylkemällä pelikentälle. Tuomaristo näki tapauksen ja kilpailun johtaja Mike Stewart määräsi supertähdelle sakkorangaistuksen. Sakon määrää ei paljastettu. Sylkeminen tallentui myös videolle.