Uusi iPhone-sovellus auttaa löytämään ilmaisia kondomeja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilinen ystävänpäivä toi Apple iPhone-laitteiden käyttäjille jälleen uuden rakkauteen ja läheisyyteen liittyvän sovelluksen, kun New Yorkissa julkaistiin NYC Condom -ohjelma. Sen tarkoituksena on auttaa käyttäjiään turvallisempaan seksiin.

Kaupungin terveysvirasto välittää kaupunkilaisten turvaseksistä niin paljon, että se julkaisi eilen ohjelman, joka opastaa käyttäjänsä kartan avulla lähimpään kohteeseen, jossa jaetaan ilmaisia kondomeja. Jatkossa seksiä suunnittelevan nuoren ei siis tarvitse etsiä ilmaista välineistöä kovin pitkään.

Asiasta uutisoineen New York Daily News -lehden mukaan suurkaupungissa ilmaisia kondomeja saa yli tuhannesta paikasta. Viime vuonna ilmaisia ehkäisyväineitä jaettiin 36 miljoonaa kappaletta. Sovellus julkaistiin ystävänpäivänä myös siksi, että samaan aikaan Yhdysvalloissa vietetään kansallista kondomipäivää.