Eva Longorian suhde syvenee – mies tatuoi nimen käsivarteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjaa tähdittävä Eva Longoria erosi taannoin koripalloilija-miehestään Tony Parkerista. Pariskunnan ero astui virallisesti voimaan viime kuussa. Näyttelijätär ei kuitenkaan viihtynyt pitkään sinkkuna, sillä hän on jo löytänyt rinnalleen uuden ja itseään huomattavasti nuoremman komistuksen.

Longorian uusi ihastus on näyttelijätär Penelope Cruzin pikkuveli Eduardo Cruz. Longorian ja Cruzin suhteesta on huhuttu pitkään, sillä pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä. Taannoin heidän suhteelleen saatiin vahvistus, kun kaksikko kuvattiin suutelemassa toisiaan. Nyt tuoreen parin suhde näyttää yhä syvenevän.

Eduardo Cruzin käsivarresta on nimittäin bongattu äärimmäinen rakkaudentunnustus. Miehen käsivarressa on nyt tatuointi, jossa lukee kaunokirjaimin ”Eva”. Tatuoinnin lisäksi Eduardo ilmaisi rakkauttaan Longorialle järjestämällä tälle viime maanantaina ystävänpäivä-yllätyksen. Mies oli koristellut ystävänpäivän kunniaksi Longorian talon parvekkeen romanttisesti sydämenmuotoisilla ilmapalloilla.