Hannah Montana -televisiosarja tuhosi Cyrusin julkkisperheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman seuratuimpia julkkisperheitä on ollut jo useamman vuoden ajan Cyrusin taiteilijaperhe, jonka tunnetuin tähti on nykyisin 18-vuotias teinitähti Miley Cyrus. Hänen isänsä Billy Ray Cyrus on lukeutunut jo paljon pidempään Yhdysvaltojen suosituimpiin country-tähtiin ja veli Trace soittaa hänkin bändissä.

Perheen arki muuttui toden teolla, kun Miley kiinnitettiin aikoinaan Hannah Montana -televisiosarjan lapsitähdeksi. Hän sai nopeasti valtavan suosion ja laajensi pian toimintaansa laulajaksi isänsä avustamana. Menestyksen myötä Miley ajautui huonoille teille ja julkaisemaan runsaasti muiden muassa niin sanottuja ”herutuskuvia” itsestään jo 15-vuotiaana.

Sittemmin Miley jätti Disneyn hittisarjan ja päätti keskittyä pääasiassa elokuviin ja musiikkiin. Pahin oli kuitenkin jo ehtinyt tapahtua, ja nyt Billy Ray Cyrus on vahvistanut Hannah Montana -sarjan rikkoneen julkkisperheen. Perheen vanhemmat ilmoittivat taannoin avioerosta ja Mileyn toilailut ovat menneet kerta kerralta pidemmälle. Isä kertoo GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.

– Inhoan sanoa sen, mutta kyllä. Tekisin nyt suoralta kädeltä toisenlaisen päätöksen, jotta perheeni voisi vielä olla koossa ja kaikki olisi turvallista, onnellista ja normaalia. Se olisi upeaa. Pyyhkisin viime vuodet pois sekunnissa, jos se olisi mahdollista, Billy Ray Cyrus kertoi.