Idols-Tony Romeo: ”Pääsin viimein laulamaan oikeille tuomareille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä on 22-vuotias Tony Romeo. Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Tonyä, joka kertoi itsestään ja kuulumisistaan. Ainakin koelaulujen jälkeen tunnelma oli katossa.

– Mahtavat fiilikset! Neljä vuotta meni, että pääsin toista kertaa oikeille tuomareille laulamaan. Jonea ymmärsin siinä, että olisin voinut laulaa suoremmin biisin ilman turhia kikkailuja. Jonna Geagean kommentit olivat mukavia. Nina ei tajunnut, että olen vielä aika raakile esiintymään, mutta parannusta tulee tapahtumaan. Sami ei tainnut sanoa muuta kuin “ei”, Romeo kertoi Chaos Tube -blogille.

Kymmenvuotiaana musiikkiharrastuksen kosketinsoittimilla aloittanut Tony Romeo aloitti laulamisen 14-vuotiaana. Ahkerammin hän ryhtyi kuitenkin laulamaan vasta hieman aiemmin kuin osallistui ensimmäisen kerran Idolsiin muutama vuosi sitten. Laulutunteja hän ei ole juuri ottanut.

– Vasta hetki sitten sain otettua elämäni ensimmäiset kaksi laulutuntia. Aion ottaa vielä jonkin verran lisääkin, mutta haluan ehdottomasti kehittyä myös ihan itse harjoittelemalla ja testiäänityksiä tekemällä.

Lue koko haastattelu Chaos Tube -blogista.