Kristian Meurman: ”Ehkä olen täysin lahjaton?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelman myötä tunnetuksi tullut Kristian Meurman julkaisi ensimmäisen soololevynsä kesäkuussa 2007. Ensiaskeleet-albumi oli tuolloin menestys, sillä sitä myytiin noin 30.000 kappaletta. Sittemmin menestys on laantunut uusista levyistä huolimatta.

Kesällä 2009 naimisiin mennyt Kristian Meurman tilittää nyt tuntojaan blogissaan. Hän kertoo

– AXR ei vastaa meileihin, Sony Music pyysi poistamaan yhteystiedot nettisivuiltani. Onpa juhlava fiilis lähteä esittelemään uutta matskua. Tuntuu että viime vuonna olin vielä samalla viivalla Jani Wickholmin kanssa (joka tekee mielettömän hyvää matskua ja duunia painaa kuin pieni orava). Nyt olen jossain Ilkka Jääskeläisen alapuolella, Meurman kirjoittaa.

Samalla mies kertoo lähtevänsä toukokuussa keikkailemaan Italiaan ja löytäneensä iskelmä-popista oivallisen tavan tehdä musiikkia Suomessa. Kristian Meurman kritisoi myös formaattikilpailuja.

– Onko musaskene oikeasti niin mätää, että kunhan voi perustella olemassaolonsa paremmalla sijoituksella formaattikilpailussa, saa tehdä lisää levyjä samalle lafkalle? Ehkä ongelmana on se, etten ole ollut tarpeeksi pitkään muusikkona (17 vuotta)? Ehkä ongelmana on se, että olen täysin lahjaton? Näistä asioista on tasan yhtä monta mielipidettä kuin on ihmisiä.