Lil Kimin verinen levynkansi sivaltaa rajusti kollegaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naispuolinen hiphop-tähti Lil’ Kim, oikealta nimeltään Kimberly Jones, tuomittiin muutama vuosi sitten vuoden vankeusrangaistukseen. Sittemmin tuomio on jo suoritettu ja artisti päässyt palaamaan musiikkiuransa pariin.

Nyt 34-vuotias Lil’ Kim on onnistunut uuden levynsä nimen ja kansikuvan valinnoillaan sivaltamaan kollegaansa Nicki Minajia. Tämä julkaisi nimittäin äskettäin Pink Friday -albumin. Lil’ Kim julkaisee kuitenkin nyt Black Friday -nimisen mixtape-levyn, jonka verisessä kansikuvassa hän on leikannut toisen naisen pään samurai-miekalla.

Yllä mainittu vankeustuomio määrättiin naisräppärille hänen valehdeltua oikeudessa kahta ystäväänsä suojellakseen. Valehtelukertoja oli syyttäjän mukaan yhteensä 29. tähti selvisi kuitenkin helpolla, sillä maksimirangaistus teosta olisi ollut 20 vuotta vankeutta. Grammy-palkittu artisti joutuu lisäksi maksamaan 50.000 dollarin sakot. Sittemmin hän on jo suorittanut tuomionsa. Samoihin aikoihin hänellä oli myös lähes miljoonan dollarin verovelat, joita hän lyhensi myymällä omistamansa talon.

Lil Kim Black Friday