Huumemies tunkeutui kotiin – supertähti antoi rahaa ja vaatteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin edelläkävijöihin 90-luvun puolivälissä lukeutunut newyorkilainen punk- ja konemusiikkiartisti Moby on urallaan vastustanut avoimesti kaupallisuutta. Nyt hän on otsikoissa kotiinsa tunkeutuneen miehen merkeissä.

Moby paljasti TMZ-julkaisun haastattelussa toimineensa varsin kylmäverisesti huomattuaan, että huumemies oli tunkeutunut hänen kotiinsa. Hän ei ainoastaan pidättäytynyt soittamasta poliisia paikalle, vaan kaiken lisäksi antoi miehelle 20 dollaria ruokarahaa ja college-paidan.

Artisti huomasi miehen istumassa hänen olohuoneessaan aamuseitsemältä. Mies oli artistin mukaan vahvasti LSD-huumeen vaikutuksen alaisena. Mies oli Mobyn mukaan harmiton huumeveikko, joten artisti antoi miehelle rahaa ja passitti tämän syömään aamiaista. Hän kertoi ettei soittanut poliisille, koska mies ”ei puukottanut”.