Jälleen uusi takaisku – Paula Abdulin realityohjelma lopetettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota poptähtenä nauttinut Paula Abdul palasi vuosien tauon jälkeen julkisuuteen, kun hänet kiinnitettiin American Idol -ohjelman tuomaristoon. Sittemmin hän sai kuitenkin potkut tuomarin paikaltaan aiheutettuaan sitä ennen kohua toilailemalla juovuspäissään. Nyt ongelmat ovat jatkuneet.

Muutama kuukausi sitten Paula Abdul iloitsi lehdistössä saatuaan kiinnityksen uuteen Live to Dance -ohjelmaan. Nyt X17 kuitenkin uutisoi, että ohjelma on lopetettu jo ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Abdul kuuli asiasta CBS-kanavan päämajassa perjantaina ja hänen kerrotaan olleen erittäin pettynyt ratkaisuun. Viihdemaailmassa on viime aikoina liikkunut huhuja, että Simon Cowell haluaisi Paulan X Factor -tuomariksi.

Paula Abdul ilmoitti taannoin, että hänellä ei ole koskaan ollut alkoholiongelmaa. Lisäksi hän kiisti olleensa elämässään koskaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Todennäköisempää kuitenkin on, että hän ei muista olleensa koskaan juovuspäissään televisiolähetyksessä. Tämän kohuvideon perusteella kukin voi tehdä omat johtopäätöksensä.