Maailman isorintaisin nainen taistelee hengestään – vajosi koomaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Sheyla Hershey paisutti rintavarustustaan keinotekoisesti vuoden 2009 alkupuolella siinä määrin, että hänen virallinen kuppikokonsa oli parhaimmillaan huimat 38KKK, mikä oli maailmanennätys. Sittemmin hän menetti infektion takia sekä implanttinsa että omat rintansa.

Nyt Sheyla Hershey taistelee hengestään teho-osastolla. Hän on vajonnut koomaan ja makaa sairaalan teho-osastolla huumeiden yliannostuksen takia, The Sun uutisoi. Hänen miehensä mukaan Hershey otti yliannostuksen sunnuntaina. Lääkärit eivät tiedä tuleeko Hershey enää koskaan palaamaan tajuihinsa.

31-vuotias Sheyla Hershey pääsi jättirinnoillaan myös Guinnessin ennätystenkirjaan. Hänen varustustaan oli kasvatettu kymmenen kertaa ja viimeseksi jäänyt koko oli 38KKK. Yhteensä hänelle on kuitenkin tehty jo 30 kauneusleikkausta. Ammatikseen Sheyla toimii laulajana, tanssijana ja näyttelijänä. Rintojen poistamisen jälkeen Hershey sairastui masennukseen ja on sittemmin joutunut käymään tiiviisti terapiassa.

Sheyla Hershey