Sofia Vergara paljasti: ”Halusin teininä eroon jättirinnoistani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja saanut samalla jalansijaa viihdelehdissä. Parhaillaan Sofia poseeraa Shape-lehden kannessa.

Samaisen lehden haastattelussa muodokas kaunotar kertoo kuinka hänen vartalonsa kehittyminen aiheutti ongelmia teini-iässä. Ensin muotoja ei ollut nimittäin lainkaan ja sitten yhtäkkiä liiankin kanssa.

– Olin naurettavan laiha. Minua kutsuttiin koulussa Palilloksi, joka tarkoittaa espanjaksi hammastikkua. Yhtäkkiä sain kuitenkin valtavat rinnat. Se oli kauheaa! Ilmoitin silloin äidilleni, että leikkautan ne pois heti kun täytän 18 vuotta, Sofia Vergara kertoi Shape-lehdelle.

Samalla Sofia paljasti, että upeasta vartalostaan huolimatta hän nauttii joka päivä hieman kakkua. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui äskettäin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttänyt Sofia Vergara tähdittää Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisesta versiosta. Hänen televisiosarjansa Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon.