Sofia Vergara paljasti uskomattomat bikinikurvinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Viime aikoina Sofia on menestynyt malliuran lisäksi upeasti myös televisiossa ja saanut samalla jalansijaa viihdelehdissä.

Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui äskettäin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla. Äskettäin meikittömänäkin harvinaisiin kuviin ikuistettu neitokainen on nyt vuorostaan kiinnitetty poseeraamaan Shape-lehden kannessa, ja luonnollisesti bikineissä.

38-vuotias kolumbialaissyntyinen Sofia Vergara tunnetaan myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttänyt Sofia Vergara tähdittää Täydelliset naiset -sarjan kolumbialaisesta versiosta. Hänen televisiosarjansa Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon.

Sofia Vergara Shape