Mallikaunottaren masturbointipaljastus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedusteli taannoin lukijoiltaan viime vuoden lopulla saarivaltion parhaita rintoja. Äänestyksen mukaan Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät nykyisin virallisesti neitokaiselta nimeltä Sophie Howard.

Howard on poseerannut lehden sivuilla niin yläosattomissa kuin alastomanakin samoin kuin monien  muidenkin lehtien kuvissa. Nyt povipommi on ollut Nuts-lehden haastattelussa ja kertonut muiden muassa marturbointitavoistaan.

– Se on kirjaimellisesti ensimmäinen asia minkä teen aamuisin. Otan pienet. Ja sitten riippuen päivän ohjelmasta teen sen muutaman kerran uudelleen. Jos olen tekemässä jotain missä en voi kosketella itseäni, kotiin päästessäni suorastaan räjähdän, Sophie Howard kertoi.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.