Tricia Helfer riisui rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijäkaunotar Tricia Helfer rankattiin taannoin Popcrunch-julkaisussa maailman seksikkäimpien sci-fi -kaunotarten listalla kymmenen parhaan joukkoon, kun Kate Beckinsale vei voiton. Nyt kaunotar on jälleen noteerattu.

Tricia Helfer ei ole viime aikoina kovin paljon viihdelehdissä viime aikoina paistatellut, mutta nyt hänet nähdään varsin näyttävässä kuvagalleriassa, johon on koottu Helferin parhaita poseerauksia vuosien varrelta. Mukana on muiden muassa lehtikuvia ja kansikuvia, joissa näyttelijätär poseeraa yläosattomissa ja muutenkin sensuelleissa otoksissa.

36-vuotias kanadalaissyntyinen Tricia Helfer on näyttelijäkaunotar, joka tunnetaan myös upeasta ulkonäöstään. Playboy-lehdessä vuonna 2007 alastomana poseerannut Helfer on nähty muiden muassa Galactica, CSI, Miehen puolikkaat, Burn Notice ja Dark Blue -sarjoissa ja Huippumalli haussa -ohjelman kanadalaisversion juontajana.