Vince Neil eilen vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina lukuisia viihdemaailman tähtiä on tuomittu vankilaan erityisesti rattijuopumuksista, pahoinpitelyistä aseista ja huumeista. Taannoin oli vuorossa myös Mötley Crue -yhtyeen laulaja Vince Neil, joka on nyt passitettu vankilaan rattijuopumuksesta hänen tunnustettua syyllisyytensä.

Laulaja jäi kiinni 27. kesäkuuta ajettuaan juovuksissa Lamborghini-urheiluautollaan Las Vegasissa 60 mailin nopeudella 45 mailin alueella. Alunperin Vince Neil kiisti kaikki syytteet, mutta lopulta hän tunnusti tekonsa. Neil passitettiin eilen kaltereiden taakse suorittamaan 15 päivän tuomiotaan. Sen jälkeen hän on vielä toiset kaksi viikkoa kotiarestissa. ABC Newsin mukaan Neil saa suorittaa tuomionsa erillään muista vangeista.

Tuomion myötä lehdistössä on nostettu esiin Neilin aikaisempia rötöksiä, joista yksi on suomalaisille liiankin tuttu. Hanoi Rocks -yhtyeen englantilainen rumpali Nicholas ”Razzle” Dingley kuoli nimittäin vuonna 1984 Kaliforniassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa juovuksissa ollut Vince Neil ajoi kolarin.