Homoikonin valtikka vaihtui – tässä uusi ykkönen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on listattu jo pitkään homoikoneita, joiden kärkipäässä ovat yleensä pysytelleet samat miehet ja naiset. Viime vuonna suurimmaksi naispuoliseksi homoikoniksi rankattiin edesmennyt näyttelijätär Judy Garland. Elävien listan ykkönen oli Kylie Minogue.

Nyt homoikonien naisten sarjassa valta on vaihtunut, kun Kylie joutui astumaan sivuun kärkipaikaltaan tuoreessa The Equality Projectin järjestämässä äänestyksessä. Äänestyksessä kaikkien aikojen homoikonin paikan vei nimittäin häneltä ja Garlandilta poptähti Britney Spears, joka sai 31 prosenttia annetuista äänistä.

Toiseksi sijoittui laulaja Madonna 25 prosentin äänisaaliillaan. Äänestyksen järjestäneen organisaation tiedottaja Joel Waddell kertoi kuitenkin uskovansa, että Madonna nousee ykköspaikalle julkaistuaan sitä ennen uuden albumin. Kolmas äänestyksessä oli Lady Gaga 22 prosentin ja neljäs Katy Perry 12 prosentin äänisaalillaan.