Brooklyn Deckerin muodot panivat bikinit koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin bikineihin ja uimapukuihin keskittyvä julkaisu Sports Illustrated esitteli viime vuonna uuden huippumallin, kun lehden kannessa poseerasi näyttelijä-malli Brooklyn Decker. Tänä keväänä kaunotar jatkaa lehden mallina – joskin sisäsivuilla.

Äskettäin Brooklyn Decker nähtiin poseeraamassa alastomana Esquire-lehden helmikuun numeron kannessa. Nyt hänen tuoreita Sports Illustrated -lehden kuviaan on päätynyt verkkoon. Kyseessä on yksi muotialan merkittävimpiä yksittäisistä lehdistä ja mallien keskuudessa äärimmäisen haluttu paikka poseerata.

23-vuotias amerikkalainen vaaleaverikkö Brooklyn Decker on ennen Sports Illustrated -kansikuvaansa näytellyt muutamissa televisiosarjoissa ja nyt myös Just Go With It -elokuvassa valkokankaalla. Hän on vieraillut muiden muassa Ruma Betty, Chuck ja Roal Pains -sarjoissa. Victoria’s Secret -mallinakin toimiva Decker on naimisissa tennistähti Andy Roddickin kanssa. Sports Illustrated -kansikuva nosti Brooklyn Deckerin suoraan huippumallisarjaan, ja kansi rankattiin myöhemmin lukijoiden toimesta vuoden seksikkäimmäksi kansikuvaksi. Sittemmin Brooklyn kiinnitettiin näyttelemään Just Go With It -elokuvaan.