Irina Shayk on vuoden puhutuin bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Shayk on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin viime vuonna kovaa nousijaa mallimarkkinoilla. Veikkaus osui aivan oikeaan.

Pari päivää sitten vahvistui, että Irina Shayk poseeraa vuoden odotetuimman yksittäisen irtonumeron kansikuvassa. Kyseessä on Sports Illustrated -lehden maineikas uimapukunumero, joka on tehnyt kansikuvatytöistään supertähtiä vuosi toisensa jälkeen. Nyt Irina nousi vuorostaan kertaheitolla mallimaailman kärkeen. Irinan kohutut bikinikuvat löytyvät tästä.

24-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa ensimmäisen kerran vuonna 2007, ja vuonna 2011 hän sai suuren kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.